BYTER TILL DEVOTE

Byter blogg, trött på att jag inte kommer någon vart här på blogg.se SÅ DEVOTE HERE I COME. Fortsätt följa mitt äventyr HÄÄÄR hahah. http://elingranat.devote.se/ http://elingranat.devote.se/ http://elingranat.devote.se/
 
 
 



15/1/2015

Hejjj. Det var rent ut sagt förjävligt att träna igår, det snöade, regnade, haglade, asså jag vet inte vad. Jag vill inte börja ute än, det är ju dm och en swania cup kvar lixom?? Säsongen börjar ju inte förrens ett bra tag ändå. Idag var det heller inte så bra väder, helt okej skoldag. Spelade teater och hade hemkunskap, så det var lite roligare idag än andra dagar! Kom precis hem från Överby, köpte benskydd och ett pannband till uteträningarna. Sen handla vi lite mat och så. Ska äta revbensspjäll nu <3333 Asså ord kan inte förklara min kärlek till revbensspjell. Så nu måste jag kila, kram!
 



spansk

Hej! Sitter nu i skolan och har spanska. Jätte, super, duper tråkigt. Tur att vi slutar om typ 25 minuter, kort skoldag idag <333. Försov mig imorses med en halvtimme så fick paniiik. Men jag hann ändå ganska bra, imponerad av mig själv haha. När jag kommer hem så ska jag inte göra mycket tror jag, ikväll är det uteträning iaf sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda heheh. kramiiis
 
denna nutella pajen hade suttit fint nu, gjorde den på vinterlovet och den var såååå god tillsammans med litt bär.
 
 



gruppass

Hoj. Seg tisdag, märker stor skillnad på vardagarna nu när skolan har börjat. Orkar oftast inte hitta på något efter skolan, sen är det mycket grejer som måste göras på fritiden, då man ändå inte har skola. Så det är svårt att hinna med det man egentligen vill när man går i skola halva dagen. Som att hitta på något med kompisar osv. Tur att helgen kommer snart, eller inte så snart, men den kommer och det är de viktigaste haha. Efter skolan åkte jag faktiskt ner till Sportlife (eller det nya namnet, kommer inte ihåg vad de heter nu dock) och hade ett gruppass med vif tjejorna. Passet fokuserades på främst bål, axlar och rumpa. Det var bara en halv timma men vi ska dit typ tio gånger till så det kanske ger något i slutändan. Ska se om jag kan ta en sväng till Överby i veckan och köpa nya benskydd, ligger lite efter i utvecklingen och har några gamla dåliga benskydd hehe. Måste ju se stilig ut lix, haha nejmen jag behöver faktiskt nya. Bloggar mer imorgon, kramkramkram på er!
 
 
lite senaste nytt, dålig kvalité. men jag blir jätte less på blogg.se upplösning på bilder, i iphoto är de jätte fina med massa färg, skärpa och kvalité och sen när man laddar upp dom så blir de jätte fula??! händer det bara för mig eller vad är detta, blir så lacckkkk. det finns ju inget att göra.
 
 
 
 



måndag, vad jag älskar dig

Hejj! Riktigt härligt väder att vakna upp till imorses, blåst och regn. Var i skolan till kvart i tre, drog sedan en lidl med fancy och köpte oreo choklad (<3333) och åkte hem. Pluggade matte, plinga lite på pianot och kollade Top Model ofc. Halv åtta åkte jag ner till stan där 1 h träning väntades, lite halvkas prestation. En kort sammanfattning av min dag. Nu sitter jag på säng och har precis ätit korv, ska gå och lägga mig nu tror jag. Godnatt!
 



tagg

Hej! Ikväll har jag tillbringat två timmar på träning i idrottshuset, älskar att träna där. Känns som att det går mycket bättre än i andra hallar hehe. Så träningen gick riktigt bra, och roligt var det med. En av de bästa träningarna på länge, så det känns jätte bra. Det är ju faktiskt dm i helgen också, och jag tror detta var den sista inomhus träningen innan vi åker dit. Är så taggad, det är bra lag med men jag tror vi kan kamma hem det ändå haha. Nu ska jag ta och titta ett Top Model avsnitt, är besatt av ''Americas Next Top Model'', kollar nu den senaste ''cycle'' eller vad dom kallar det. Annars hoppas jag ni haft en bra helg, kram!
 
för några minuter sen
 
 



gott nytt

Ja, det finns inte så mycket att säga. Har inte känt för att blogga, simple as that. Vad har hänt sen jag vart borta?Jag kommer knappast ihåg, men det är ju ett nytt år!! Gott nytt år hörni haha. Ser fram emot 2015 och vad de har att erbjuda, 2014 var helt okok men hoppas ändå att 2015 blir bättre! Ett av mina nyårs löften är att ta vara mer på tiden, hitta på mer saker och ha det mer roligt. Senaste gången jag bloggade var den 28 December, då har det allså gått 2 veckor ca sen jag bloggade. Känns ju inte så bra, och jag tror inte jag orkar rabbla upp allt jag gjort under dessa 2 veckor. Men sammanfattat så har jag har umgåtts mycket med Fanny, och andra vänner som Elvira och Alva. Åkt till överby och handlat massa grejer på mellandagsrean hehe, bowlat, ätit jätte god thaimat med farmor och farfar, haft sleepover med elvira,alva och fanny, vi hade buzz maraton, åt tacos och hade det bra. Börjat skolan...,spelat Rössö cup med damlaget och myst en hel del med hundarna. Inte så märkvärdigt, men än så länge har 2015 vart bra! 
 
 
 



silver

Hejj! I förregår spenderade jag min fredagskväll med fanny, sen sov jag även hos henne till lördagen. Kanske kan ha vart en utav anledningarna jag var så trött på cupen, men jag tyckte ändå att vi sov länge. Jag spelade inte alls bra för jag var alldeles för trött men vad gjorde det för vi fick ju ett silver!!. Finalen avgjordes på straffar, så det sög ju. Men vi möte ett bra lag och spelade 0-0. Så jag är nöjd ändå, idag är det ju andra dagen på cupen. Idag spelar vi i åldersgruppen 98:or så det lär bli tufft motstånd. Men det är roligt att det är en dag till, för då kan man förbättra sig och så hehe. Jag måste ut med denna jävla reklam också, som jag inte kommer orka...Får se om det händer eller inte. kram!
 
 



Klappar

bildbomb
pocketbok
plattång, önskad!!
stickad turtleneck, också önskad!
shimmer dust
voluspa doftjus
hårolja, önskad den med!
två läppglans och ett ögonskuggspigment.
pengar
två tjocka vinterleggings, hur mjuka som helst <333
ett armband från någon rörelse/förening
två nagellack
ett till nagellack
parfym, önskat mig denna i några år nu haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



julefrid

Hejj! En bra kväll igår, fick jätte fina julklappar, åt massa köttbullar, vann godis på julklappsleken hoho, osv osv. Jag vaknade runt nio sen har jag ätit en god julfrukost och bara chillat med youtube. Asså här sitter jag och försöker skriva ett inlägg men jag lyssnar på så jävla bra musik så jag kan inte för jag börjar bara sjunga med i låten haha. Asså orkar inte.. Men aja, idag har jag inga planer. Fick lite pengar i julklapp som jag hade tänkt att lägga på tapeter till mitt rum. Så imorgon troligtvis ska vi åka och köpa några, mitt mål är att ha det klart tills nyår hehe, får se hur det går. Sen ska vi äta lunch hos mormor och morfar. Och i helgen är det cuuup! Fett jävla taaagggg. Bloggar mer later, kram!
 



god jul

God jul på er! Vi ska fira jul senare ikväll med lite nära och kära, äta god mat, leka julklappsleken, öppna presenter, alltså göra sånt man brukar göra. Vet inte vad jag ska hitta på nu på dagen, bara mysa, städa och fixa iordning mig lite maybe. Hoppas ni får en dunder bra jul med massa fina julklappar, kramkram!
 



juletider

Hej på er! Startade dagen med en sväng i stan, hittade de julklapparna jag sökte så det kändes bra. Sen har jag gjort julkola och tagit det lugnt. I eftermiddags kom Elvira hit en sväng för att byta julklappar, fick en jätte fin julklapp, ett vouluspa ljus som luktar jätte gott och två fina nagellack! Kommer aldrig vilja tända ljuset för jag vill inte att det ska ta slut haha, det är ju så fint. Nu ikväll har jag myst framför tv:en och kollat på en film, sitter just nu och lyssnar på musik och ska ta och sova tror jag. Godnatt!
 
det kommer nog bli mycket bilder på ida och irma, sorry. men de är så roliga att ta kort på hehe
 
 
 
 



22

Hej! Hur skönt är det då med måndag utan skola? Hur skönt som heeeelst. Hundarna är jätte snälla och fina, mysehundarna <333. Det ända planerat idag är att försöka hitta några julklappar, tror jag och Alice åker ner till stan för att kolla där lite. Orkar inte Överby, och jag är säker på att det finns något fint i stan med. Så om jag hittar något så ska jag och Elvira troligtivs byta julklappar senare idag. Det är helt sjukt att det bara är två dagar kvar till julafton, lovelyyyy.
 
 
 
 
 
 



Sunday funday

Godmorgon gott folk. Hade en riktigt trevlig dag igår. Tog först en sväng i stan och köpte julklappar, dock har jag fortfarande några kvar hehe. Sen åkte vi till Valand och åt julbord med farbror Lars, såg på show och åt massa gott. En bra lördag! Nu har vi precis ätit frukost och ska nog åka hem snart. Jag har faktiskt en bra nyhet, vi ska hämta hundarna ändå nu haha. Det går fram och tillbaka hela tiden som ni märkt,  men nu har jag iaf lärt mig att vänta med att säga tills det är hundra säkert haha. Så vi ska testa dom nu i tre veckor.<333 Bloggar mer hemma, kramkram!

 
 
 
 



götet

Hej på errrr! Ny dag, nya möjligheter. Gladare idag, vi satte upp julgranen igår och hade musikquiz hela kvällen igår så det fick mig på bättre humör haha. Startade dagen idag med att dela ut reklam, tror det var rekordsnabb utdelning faktiskt. Nu har jag gjort iordning mig, så ska bara äta sen så drar vi till Göteborg! Hoppas vi får lite tid över till shopping, dock kommer det vara kaos idag tror jag. Det är väll lönehelg och några dagar innan jul bara, men vad gör de, om hundra årrr lalala. Kanske slänger in ett mobil inlägg när jag är borta, annars får ni ha en bra helg! kram
 
bild från igår, gillade min outfit haha
 



2014

gryyymt. men ännu grymare var 2012s mashup
 



-

Hej. Har inte gjort mycket idag, har vart mest skönt. Vet inte riktigt hur jag ska formulera men angående hundarna, skulle vi åkt och hämtat dom nu på söndag men det blir inte så nu. Den som vi skulle köpt hundarna av betedde sig ovänligt mot oss och han var väldigt ostabil. Så vi ska vänta tills vi hittar några andra hundar som är enklare att ta över. Jävligt tråkigt, jag hade förväntat mig ett jullov med dom och nu blir det inte så. Jag blir oftast väldigt ledsen när saker inte blir som planerat, föddes väll så eller något. Så jag är väldigt oglad just nu. Som planerat så ska vi åka till Göteborg imorgon, äta och shoppa. Och övernatta på ett hotell där till söndagen. Det kommer nog bli mysigt och så.
 



Lov

Hej och godmorgon. Vet ni vad? Nu har jag vinterlov!! Ingen mer skola förens 2015, låter ganska bra i mina öron. Igår i skolan gjorde vi inte mycket, vi lekte, städade och sen skrev vi också manus. Vi köpte även godis på Willys som öppnat brevid skolan, riktigt najs faktiskt. För att fira sista dagen i skolan, och kanske lite för att belöna oss själva för att skriva manus eller något haha. Efter skolan gick jag, Agnes och Nora in till stan och tog en pizza på Italia, så mysigt i vintermörkret. Klockan fem var det sedan avslutning då vi fick betygen och fikade bland annat. Sen iväg direkt till Vif gården för lag och föräldrarmöte. Så det var en livlig dag, men såna dagar gillar jag. Idag får jag se vad som hittas på, kramkram! 
 
dåliga mobilbilder...
 
 



glossybox december

så fin box med massa goodies! fick även en choklad i boxen, dock åt jag upp den innan jag hann ta kort hehe.
 
 
 
 



bloggar lite då

Hejj! Tillbaka, igen. Sitter just nu och lyssnar musiiik. Asså jag vet inte hur man bloggar längre känns det som haha, jag sitter här och försöker skriva något men jag vet inte vad jag ska skriva. Men annars, idag har jag vart i skolan. Slutade lite tidigare än vanligt, det är ju alltid lika uppskattat. Sen har jag inte gjort mycket mer. Ganska tråkig tisdag, imorgon så ska jag iaf på träning. Det är det ända planerat just nu iaf, så det blir nice! På torsdag slutar vi ju skolan hihihhihoo, ska bli SÅHÄRA skönt att slippa detta helvete ett tag nu!! Känns som att jag behöver ett lov, så skoltrött. Påtal om trött, nu ska jag sova, kramkramkram.
 
 



snart

Hejhej! Jag har precis kollat kvällens avsnitt av paradise, riktigt bra avsnitt. Och jag tror att de imorgon kommer bli ännu bättre hihi. Excitedddd. Jag ska försöka plugga lite spansk, sen har jag inte mycket mer att göra idag. Jag tror jag ska baka något gott hehe. Har inget annat att göra så vrf inteee. Asså det är helt sjukt att det bara är 9 dagar kvar till jullov!! Ni vet inte hur mycket jag längtar haha, är så tagg på jul och allt. Julen in my <3333.
 
fick en fråga om vad det var för plattång som var på min wishlist, den heter ''OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro''. Jag har hört att den ska vara sjukt grym, och att den inte skadar håret pga dens speciella plattor!
 



helloww

Hejj! Har haft fullt upp med prov de senaste veckorna. Men nu är alla gjorda, weho! Dock har jag ett omprov på onsdag i spanskan, jag blev inte nöjd med min prestation så jag ska plugga på mig mer och göra bättre denna veckan. Just nu sitter jag och lyssnar på lite julmusik, alltid lika mysigt. I helgen sov jag bla över hos Elvira, vi kollade på så mycket bättre, målade våra naglar julfina, åt god adventsfrukost och bara hade det bra. När jag kom hem hade vi lite julbak, vi gjorde de årliga traditionella namn hjärtanen och hängde dom i fönstret haha. Så det var en bra helg. Vi ska inte ha några serriösa ämnen alls tills jullovet, så det är riktigt roligt. Jag kommer skriva manus med 20 personer till i klassen till kabarén. Det är riktigt roligt faktiskt, skrattade väldigt mycket idag haha. Ni får hade bra, så kanske jag bloggar mer senare. kram!
 



Fav

stor favorit, tröttnar aaaaldrig på denna!



hjkl

Hej! Har haft fullt upp med plugg därav ingen bra uppdatering idag. Det var en bra skoldag, roligt med idrott såklart och så hade vi även DISA där vi fick fika! Så det var en bra tisdag. Efter skolan pluggade jag spanska och NO, sen blev det även en hel del youtube och bloggar-tittande hehe. Skulle precis sätta på ett avsnitt av portkod och så kom jag på det är ju slut :(( buhuu, jag som hade längtat. Håller på att bli  förkyld nu med, typiskt. Har försökt stoppa i mig halstableter men jag mår typ dåligt av de så jag försöker dricka varmt istället haha. Förresten! Uppdatering kring hundarna; Vi kommer troligtvis ta hem dom på jullovet då vi har tid att lära känna dom och vänja oss, så det blir toppen. Tror jag avslutar här, godnatt på er!
 



mondayy

Hejj! Härligt med måndag haha. Jag hade matte prov idag, tror det gick helt ok. Det känns bra att ha det överstökat iaf, nu återstår det bara tre prov wiho haha. Efter skolan kom Elvira hit, vi prata en hel del. Känns så skönt att ha vänner som man kan prata hur mycket som helst med, som man kan tömma hela hjärnan med. Nu ska jag försöka plugga, mycket vällbehövligt. Hoppas ni haft en bra helg, kramkram.
 



Stress

Godmorgon! Har vart vaken ett tag nu, men har inte gjort något specielt så. Om någon halvtimma ungefär åker jag,pappa och alice till överby för att köpa julklappar. Jag var på överby här om dan och köpte massa grejer till mig själv, då tänkte jag inte på att det är julafton snart haha. Så jag har inte jätte mycket pengar kvar. Men jag får väll köpa de sista julklapparna den tjugonde december då jag får mitt nästa barnbidrag igen, så får det bli lite stressigt. Annars ska jag plugga idag. Vi har fyra prov i veckan så det är skit stressigt. Bloggar mer senare, kram!
 
oldie, påväg till dm
 



cutiepies

Hejj! Vi kom hem från Göteborg för någon stund sen. Hundarna var jätte gosiga och snälla, och jag vill så gärna bara ta med dom hem!! Men vi ska vänta och tänka efter, så får vi se hur det blir. Dom var jätte fina iaf, så glada och hoppiga haha. Får se vad jag hittar på ikväll, just nu har jag inga planer. kram!



Äntligen!!!

Hej! Träningen igår gick helt ok, det var roligt iaf. Imorses åkte jag ut med reklamen någon halvtimme efter jag vaknat bara, men det var skönt att andas in morgonluften haha. Klockan två så drar vi till gbg. Jo varför det? Vi ska kolla hundar!! Asså jag vet inte hur länge jag har tjatat fö en hund, och nu äntligen händer det!! Det är två tjej taxar på två år, vi brukar låna deras mamma Daga. Så vi vet redan mycket om taxar och så. Så jag är jätte tagg på att träffa dom, och sen får vi se om vi tar med dom hem också. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara glädjen i skrift, men jag är super glad iaf och jag har velat det hära sen jag vart liten. Men vem har inte det liksom haha. Jag bloggar mer i eftermiddag hörni, kraaaaamm!
 
 



Fredag

Hej! Sitter just nu och nynnar till lite julmusik haha, men det är ju snart december?! Herre min gud vad tiden går fort, det var ju precis sommarlov. Jokes haha, men det var faktiskt inte längesedan det var höstlov. Idag har det vart en helt vanlig skoldag i alla fall. Ska snart åka till Vara och träna och sen bara mysa hemma i think. Ha en bra helg, kram!
 
satte upp min stjärna i fönstret precis, fina fisken blev det
 
 



wish list

Gud så jag längtar till december och jul!! Bästa årstiden på året, älskar allt med mys, massa mat och släkt! Här är ett collage på lite grejer som jag önskar mig av tomten. Allting är inte riktigt detsamma som det jag egentligen önskar mig men det är själva ''kategorin'' som räknas.  Det är svårt att hitta exakt det man söker efter på polyvore hehe.
 
Christmas